Calvados
Calvados – az alma nemes párlata Normandia szívéből.
A Calvados egy tradicionális francia almaborpárlat, amelyet kizárólag Normandiában készítenek. Fanyar almás jegyei, hordós érlelése és elegáns karaktere egyedi helyet foglal el a párlatok világában.
Tökéletes aperitifként, desszert mellé vagy akár sajtok kísérőjeként is.
Fedezd fel a Calvados gazdag ízvilágát az Italcenter kínálatában!
A Calvados egy tradicionális francia almaborpárlat, amelyet kizárólag Normandiában készítenek. Fanyar almás jegyei, hordós érlelése és elegáns karaktere egyedi helyet foglal el a párlatok világában.
Tökéletes aperitifként, desszert mellé vagy akár sajtok kísérőjeként is.
Fedezd fel a Calvados gazdag ízvilágát az Italcenter kínálatában!
6
termék
1
6
Tudtad?
– A Calvados készítése legalább 2 éves tölgyfahordós érleléssel kezdődik.
– A három fő típus: Fine (minimum 2 év), VSOP (4 év felett), XO (6 év felett).
– Kóstoláskor érdemes figyelni az almás, karamellás, vaníliás és fűszeres jegyekre.
Tipp: A Calvados tökéletes alternatíva a Cognac vagy Brandy kedvelőinek – friss, gyümölcsös, mégis mély
– A Calvados készítése legalább 2 éves tölgyfahordós érleléssel kezdődik.
– A három fő típus: Fine (minimum 2 év), VSOP (4 év felett), XO (6 év felett).
– Kóstoláskor érdemes figyelni az almás, karamellás, vaníliás és fűszeres jegyekre.
Tipp: A Calvados tökéletes alternatíva a Cognac vagy Brandy kedvelőinek – friss, gyümölcsös, mégis mély